Training

Verkooptraining

Uw salesmensen vormen de kern voor uw succes. Logisch dat u het maximale uit uw organisatie en uw salesteam wilt halen. Kenneth Smit vormt de schakel.

Communicatietraining

Wie namens uw organisatie met anderen communiceert, bepaalt voor een groot deel het imago. Kenneth Smit reikt uw mensen de juiste tools aan voor heldere en effectieve communicatie.

Managementtraining

Gedragspatronen doorbreken en het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden zorgen ervoor dat iedere manager op basis van kennis en gevoel zijn medewerkers stimuleert en motiveert.

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen u de juiste training te kiezen

Heeft u een tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen uw organisatie? Of heeft u moeite om vast te stellen welke training het best past bij uw specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!