Koos Minnema

Bouwen aan succes!

Gezonde(re) Omzet? Uw Doel is mijn Vertrekpunt….. Begeleiden | Coachen | Trainen is Wat ik doe.

Heeft u weleens het gevoel; “Waar is mijn Verkoop toch mee bezig?”. Hoe is de inzet van uw grootste kapitaal, uw mensen en Waar wringt de schoen? Wat zijn uw doelen?

Bevlogen sterke punten van mensen ontdekken, inzetten en het vliegwiel naar succes sneller laten draaien is Waarom ik het doe….

Succes = Teamwork en Teamwork = Mensenwerk met als basis: Bewustwording en Vaardigheden. Samen met het daarbij behorende Gedrag zorgt het voor Verbetering. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Onze concepten helpen organisaties, zodat verkopers meer uit klantcontacten halen en managers / leidinggevenden op respectvolle wijze meer uit het menselijke kapitaal. Ze noemen het ook wel “Soft-Skills”, er is echter volgens mij niets “Softs” aan. Bij het juist toepassen ontstaat gewoon verbetering van Resultaat en Rendement door betere Samenwerking en Focus.

Mijn benadering: “het is de vent, niet de tent”| “het is de vrouw, niet het gebouw”. Het begint met kennismaking en een mogelijke “click”. Iedere klant is uniek, ieder verkoop- en managementproces klantspecifiek.

Blog berichten


Van VerkoopStress naar VerkoopProces

20 maart 2017

Iedere organisatie met klanten zorgt ervoor dat “verkoop” een kerntaak is, want zonder verkoop geen orders en dus ook geen productie en alles wat hier rond omheen nodig is.   Echter om geld te verdienen moet productie wel goed kunnen plannen en werken met een efficiënte flow. Dit vraagt dat verkopers weten wat klanten willen, […]
Lees meer →Een Duurzame Relatie

16 februari 2017

Hoe duurzaam zijn uw relaties?
Lees meer →KPI’s en de Menselijke maat

16 januari 2017

Om ons werk als verkoper en manager beter te kunnen doen is het gewoon erg handig dat we KPI’s ter beschikking hebben.   Voor diegenen die niet op de hoogte zijn van KPI’s, even een korte toelichting. De afkorting KPI staat voor Kritieke Prestatie Indicatoren. In het Engels wordt de afkorting KPI ook gebruikt, waarbij het staat voor Key […]
Lees meer →