Achmea Arbo

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Achmea_Arbo

De vraag aan Kenneth Smit
Het ijzersterke merk Bosch was al diep doorgedrongen in de Nederlandse huishoudens toen de multinational besloot zich ook op de markt van verwarming en warm water te richten.

Om die voorsprong in klinkende munt om te zetten, zocht Bosch de samenwerking met Kenneth Smit. Want om de HR-ketels en warmwater systemen aan de man te brengen, moest eerst een warme relatie worden opgebouwd met de installateurs. Zij spelen immers een belangrijke rol bij de keuze van de eindgebruikers.

“hoe kunnen we een cultuuromslag maken en commercieel anticiperen op toekomstige kansen?”

Onze aanpak:
Een commerciëlere manier van werken heeft consequenties voor de interne organisatie. Geef leidinggevenden binnen Achmea Arbo daarom praktische handvatten om beter te functioneren. Kenneth Smit stelde na een aantal inventarisatiegesprekken tevens vast dat de professionals van Achmea Arbo, zoals arbo-artsen, van extra bagage voorzien moesten worden om klanten te kunnen overtuigen van het belang van een goed arbobeleid, ook in de toekomst. De maatwerktrainingen Office Managers en Professionals werden gestart.