Ambiance

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Ambience zonwering

De vraag aan Kenneth Smit
Om prijsvechters de wind uit de zeilen te nemen zocht Ambiance Zonwering, een snelgroeiend netwerk van zonweringspecialisten, een trainingsorganisatie die de verkoopvaardigheden van de 45 zelfstandig opererende ondernemers kon verbeteren.

De training moest de commerciële slagkracht van de ondernemers en hun showroompersoneel vergroten. Ambiance vroeg om praktische handvatten waarmee de toegevoegde waarde van het A-merk over het voetlicht kon worden gebracht en potentiële kopers over de drempel werden geholpen.

“Wat jammer dat ik deze training niet 25 jaar geleden heb gedaan!”

Onze aanpak:
Kenneth Smit Trainer Edwin Koek ontwikkelde op basis van de training Commerciële Vaardigheden een maatwerktraject met drie sessies van elk twee dagen en een interval van zeven weken. De intervalperiode, waarin de geleerde technieken in de praktijk worden toegepast, en de individuele begeleiding van de deelnemers zorgen voor een blijvend resultaat.

Het resultaat
De trainingen leidden tot enthousiaste reacties van de deelnemers: “Wat jammer dat ik deze training niet 25 jaar geleden heb gedaan! Door deze training ben ik echt gaan nadenken over alles wat ik deed en werd ik mezelf ervan bewust dat er door de jaren heen wat dingetjes ingeslopen “ zijn die beter kunnen. Als je maar een paar zonneschermen meer verkoopt’, heb je de kosten er al dubbel en dwars uit.”

Ambiance Zonwering heeft inmiddels besloten de training verplicht te stellen aan zonweringspecialisten die zich bij het netwerk willen aansluiten. Om ook de monteurs bewust te maken van hun rol in de relatie met de klant, ontwikkelde Kenneth Smit voor hen een aangepaste training.