axa Stenman

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
AXA_Stenman

De vraag aan Kenneth Smit
Axa is natuurlijk bekend om zijn ijzersterke fietssloten, maar de organisatie AXA Stenman in Veenendaal is in de bouwbranche ook gekend om het hang- en sluitwerk en een speciale designlijn voor prestigieuze inrichtingsprojecten, zoals villa’s, bankgebouwen en hoofdkantoren. P&O-manager Fokko Bruinsma vroeg Kenneth Smit om een gespecialiseerde verkooptraining voor binnen- en buitendienst. De organisatie had het sterke gevoel dat het beter kon en de vraag was dan ook: “Kan Kenneth Smit de lat elk jaar een streep hoger leggen?”

“Kan Kenneth Smit de lat elk jaar een streep hoger leggen?”

Onze aanpak
Bij AXA Stenman bleek dat de binnendienst zeker zo belangrijk is als de buitendienst. Ze hebben vaker contact met de klant en een klantvriendelijke en commerciële opstelling werpt dan meteen haar vruchten af. Beide afdelingen werden onder handen genomen en werden overtuigd van hun waarde voor de onderneming. Routinematig gedrag werd afgeleerd en nieuw effectief gedrag aangeleerd en keer op keer getraind.