Geveke

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Geveke

De vraag aan Kenneth Smit Training
Geveke Werktuigbouw is een industriële dienstverlener. De organisatie, in 2009 door Deloitte verkozen tot een van de 50 ‘Best Managed Companies’, bestaat uit diverse business units met een eigen afnemersgroep, productaanbod en marktbenadering. Het productaanbod wordt betrokken van gespecialiseerde, internationaal gerenommeerde fabrikanten en ondersteund door een eigen serviceorganisatie.

De divisie Perslucht vroeg Kenneth Smit Training de klantgerichtheid van de verkooporganisatie te verbeteren.

“De vaak technisch georiënteerde commerciële medewerkers beschikken nu over de noodzakelijke tools en technieken.”

Onze aanpak
Kenneth Smit Trainer Bart Dikmans ontwikkelde een reeks trainingen op maat, toegespitst op de dagelijkse praktijk van alle 40 binnendienstmedewerkers. Een deel van hen volgde de basistraining Commerciële Vaardigheden. Het voltallige team volgde de training Telefonische Vaardigheden en Telefonische Acquisitie.

Het resultaat
De vaak technisch georiënteerde commerciële medewerkers beschikken nu over de noodzakelijke tools en technieken voor meer grip op hun commerciële contacten. De klant- en servicegerichtheid waarom werd gevraagd is aanzienlijk verbeterd. Door het stellen van de juiste vragen is bovendien de ‘cross sell’ van andere Geveke-producten toegenomen.

Inmiddels is ook de divisie Pompen gestart met een trainingstraject op maat inclusief follow up trainingen, gericht op de buitendienst. Onderdeel van het traject is “coaching on the job”. Kenneth Smit Training ondersteunt hierbij deelnemers bij de praktische toepassing en borging van nieuwe verkoopmethodes.