Hypotheeklead

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Hypotheeklead

De vraag
Hypotheeklead is nummer 1 in Nederland op het gebied van onafhankelijke, online leadgeneratie voor de verkoop van Hypotheken. Met doelgroepgerichte websites brengt Hypotheeklead jaarlijks meer dan 100.000 consumenten in contact met financieel dienstverleners. Daarnaast biedt het bedrijf met het Hypotheeklead Groei Programma een compleet dienstenpakket om de conversie van ‘leads’ naar geslaagde transacties te optimaliseren. Voor de invulling van de commerciële trainingen in het Groei Programma zocht Hypotheeklead de samenwerking met Kenneth Smit trainer Henk Donga.

“conversie van ‘leads’ naar geslaagde transacties optimaliseren.”

De aanpak
Hypotheekadviseurs leren tijdens een intensieve, op maat gemaakte training structuur aan te brengen in het verkoopgesprek en krijgen technieken aangereikt om bezwaren te overwinnen en belangrijke informatie over de potentiële hypotheeknemers te verkrijgen.

Het resultaat
Met een ‘success rate’ van 20 tot 30 procent verliep een pilotproject met SNS Bank, één van de belangrijkste klanten van Hypotheeklead, zo succesvol dat de samenwerking fors werd uitgebreid. Arie Koornneef, Hoofd Marketing van SNS Bank: “Het Groei Programma is toegevoegd aan de SNS Verkoop Versterkers; een programma waarmee we onze intermediairs ondersteunen bij de marketing en verkoop van onze hypotheekproducten.”