Juncker Bike Parts

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Juncker_Bike_Parts

De vraag aan Kenneth Smit
Juncker Bike Parts is een toonaangevende leverancier van onderdelen en accessoires voor fiets, bromfiets en scooter. Het assortiment omvat meer dan 19.000 artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden aan ruim 2.500 fiets- en bromfietsspeciaalzaken in de Benelux Juncker werkt nauw samen met de vakhandel op het gebied van ‘instore marketing’.

Om ondermeer de verkoop van het shop-in-shop concept te stimuleren en het aantal dealers verder uit te breiden zocht Juncker een trainingsbureau dat de organisatie zou kunnen helpen bij het stroomlijnen van het verkoopproces en het verbeteren van de commerciële vaardigheden van de verkoopstaf.

“Klanten raken er steeds meer van overtuigd dat een goede productpresentatie een substantiële bijdrage levert aan hun omzet.”

Onze aanpak:
Kenneth Smit trainer Anne-Marie Koenraad-van Hees stelde een uniform trainingsprogramma samen waarin de verkoopstaf wordt geleerd als volwaardig professionele gesprekspartner beter in te spelen op veranderingen in de markt, de toegevoegde waarde van Juncker te vertalen naar de individuele behoefte van (potentiële) klanten en prijsdiscussies te voorkomen.

Het resultaat
Klanten raken er steeds meer van overtuigd dat een goede productpresentatie een substantiële bijdrage levert aan hun omzet. Doordat de nadruk steeds meer ligt op de toegevoegde waarde van het shop-in-shop concept, zijn er bovendien veel minder prijsdiscussies.

Het gevolg: extra verkopen met een hogere marge en een sterke aanwas van nieuwe klanten.