Sogeti

Er is niemand die beter in staat is om over de ervaringen met Kenneth Smit Training te spreken dan onze eigen klanten. We laten hen deze cases en testimonials dan ook graag onder de aandacht brengen.
Sogeti

De vraag aan Kenneth Smit
Bij de introductie van Sogeti in Nederland moesten verschillende culturen worden samengebracht. De onderlinge samenwerking tussen de dochterondernemingen en een helder verkoopgericht beleid moesten de succesfactoren worden. In een periode waarin de ICT-sector gouden tijden doormaakte, gold in de markt de gevleugelde uitspraak “wie de mensen heeft, heeft de markt”. De vraag van de directeur commercie was dan ook: ”help ons met het verder professionaliseren van het commerciële opleidingsprogramma”.

“Wie de mensen heeft, heeft de markt.”

Onze aanpak:
Na uitvoerige inventarisatie werd besloten te investeren in een volledig opgetuigd traject Verkooptrainingen voor de relatiemanagers. Gestart werd met een pilot binnen de divisie Software Control. Een groep vrijwilligers van 90 relatiemanagers kreeg een proeftraining. Daarna volgde het voltallige commerciële apparaat het traject Verkooptrainingen. Om de top van de organisatie te versterken volgde ook de voltallige directie van alle dochters en divisies hetzelfde programma.