Tijd is geld: word productiever met 5 top-apps

Als salesprofessional kan er veel op je af komen. Je hopt van meeting naar meeting, switcht van call naar call en tikt nog snel de offerte voor een nieuwe klant. Tenminste, zodra je collega’s je een momentje rust gunnen en je zelf de verleiding kan weerstaan om even achteruit te leunen met een kop koffie. Wil je jouw drukke dagen zo productief mogelijk doorkomen? Maak dan eerst maar wat tijd om deze apps te downloaden!

1. Todoist

Een productieve werkdag valt of staat met overzicht. Zodra je al jouw taken voor de dag op een rijtje hebt gezet, kun je ze één voor één afwerken en creëer je ruimte en rust in je hoofd. Dit is waar Todoist je te hulp schiet.

Met deze handige takenmanager maak je snel, overzichtelijke to-do lijsten. Stel deadlines in, organiseer en prioriteer gemakkelijk al je taken en deel de workload met je collega’s. Zo krijg je niet alleen meer gedaan in kortere tijd, maar lever je vaak ook betere kwaliteit. Niet voor niets deelt de Todoist app ‘karma-punten’ uit zodra je jouw taken met succes volbrengt!

Beschikbaar voor: iOS | Android | Desktop

2. [email protected]

Hoe gestructureerd je dagelijkse routine er ook uit ziet, zonder de juiste focus is het afwerken van je to-do lijstje niet te doen. Daar hebben de neurowetenschappers van [email protected] een muzikale oplossing voor bedacht.

In deze bijzondere app vind je de perfecte achtergrondmuziek om gefocust te blijven, afgestemd op het soort werk dat je doet en de hersengolven die daarbij een rol spelen. Een knap staaltje denkwerk om jouw concentratie en leervermogen te optimaliseren.

Beschikbaar voor: iOS | Android | Desktop

3. Trello

Goede samenwerking is essentieel om de vaart in je salesprojecten te houden. Of het nu gaat om collega’s of klanten, het is belangrijk dat iedereen up-to-date blijft van de projecten waarbij ze betrokken zijn. Met Trello kun je op een overzichtelijke en flexibele manier al je projecten delen.

Projectdetails zoals opmerkingen, bijlagen en vervaldata zijn makkelijk terug te vinden op de intuïtieve borden, lijsten en kaarten van Trello. In één oogopslag heb je zicht op alle belangrijke informatie. Daarnaast kun je veelgebruikte apps als Dropbox, Google Drive en Slack simpel integreren.

Beschikbaar voor: iOS | Android | Desktop

4. Toggl

Ben je goed gefocust aan de slag, dan is het gevaar dat je al snel één van de belangrijkste dingen uit het oog verliest: de tijd. Maar niet met Toggl.

Deze time tracker geeft je zicht op de hoeveelheid tijd die je besteedt aan al je dagtaken. Met handige reminders, zorgt de app ervoor dat je niet vergeet de timer te starten. Daarnaast is het ook mogelijk tijden handmatig in te voeren. Met behulp van overzichtelijke rapporten, kun je precies vaststellen waar er in jouw dagelijkse routine nog ruimte is voor wat meer efficiëntie.

Beschikbaar voor: iOS | Android | Desktop

5. Pocket

Hoewel je een groot deel van je tijd offline bezig bent, is ook in het salesvak de online-wereld niet meer weg te denken. Of je nu op zoek bent naar potentiële klanten, nieuwe trends en insights, of op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws: het internet is je beste vriend.

Zaak is wel om hoofdzaken van bijzaken te scheiden, gefocust te blijven op het doel van je zoektocht en de resultaten goed op orde te hebben. Met Pocket sla je snel artikelen, video’s en verhalen op in een eigen omgeving. Dit is mogelijk vanuit elke publicatie, pagina of app. Zo creëer je jouw persoonlijke schatkist met alle informatie om als salesprofessional goed uitgerust op pad te gaan.

Beschikbaar voor: iOS | Android | Desktop

Natuurlijk is effectief time management maar één onderdeel van jouw vaardighedenpakket als goede verkoper. Er zijn nog tal van andere manieren om ervoor te zorgen dat jij kan uitblinken in het salesvak. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod verkooptrainingen.

Delen:

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de link.