NeKST Level AssessmentGartner en Kenneth Smit

Maximaal rendement uit salestalent

Uw salesmensen vormen de kern van uw succes. Logisch dat u het allerbeste in hen naar boven wilt halen. Maar wat is de top van iemands kunnen? En hoe bereikt u die? NeKST Level Assessment van Kenneth Smit helpt u om salestalent te ontdekken, doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten.

Aan de basis van het NeKST Level Assessment ligt een partnership van Kenneth Smit en Gartner wereldwijd marktleider op het gebied van het meten van talent. Het assessment is gebaseerd op het SHL People Intelligence-model, dat een bewezen positief effect heeft op bedrijfsresultaten. Kenneth Smit combineert dit met het in eigen huis ontwikkelde Active Role play Tool-model
(ART-model). Dit legt het gedrag van salesmedewerkers bloot aan de hand van een goed doordacht rollenspel en plaatst dat gedrag direct in een bredere context. Zo ontstaat een verhelderend inzicht in de kwaliteiten en rol ten opzichte van andere salesmedewerkers.

Nekst Level - Armin Hiebtrink

De 3 stappen naar succes met NeKST Level Assessment

 Gewenste situatie bepalen

NeKST Level Assessment© is maatwerk. Een grondige analyse van uw verkooporganisatie, uw doelen en uw mensen vormen het uitgangspunt voor het ontwerp van het assessment.

 Meten van gedrag en potentieel

Via een uitgekiende selectie van tools beoordelen we competenties en actueel gedrag. Denk aan rollenspelen, analyse- en presentatieoefeningen, een competentiegericht interview en situationele vragenlijsten. Voor het meten van het potentieel zetten we onder meer persoonlijkheids- en motivatievragenlijsten in.

 Rapportage en advies

U kunt rekenen op een helder en prettig leesbaar rapport dat zich gemakkelijk laat vertalen in acties en resultaat. Een praktische handleiding voor het vergroten én optimaal benutten van het talent in uw organisatie.

Armin Hietbrink
Blog berichten


BLOG: Emotionele marketing en verkopen.

10 december 2018

Emotionele marketing is geen nieuw fenomeen. Marketeers gebruiken dit al lang om klanten binnen te halen en om de verkoopcijfers te verhogen. Bij emotionele marketing draait het niet om de producten die gekocht worden, maar om de emoties, gevoelens en waarden die het oproept.
Lees meer →BLOG: Welkom inside

10 oktober 2018

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Ik neem je met Insights mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt. Ga je mee? Wat we doen Unlocking Human Potential. […]
Lees meer →


Sales en marketing - Kenneth Smit

BLOG: Hoe zorgen sales en marketing samen voor meer leads?

21 juni 2018

Gepost op 21 juni 2018 te 8:54 am Geschreven door Kenneth Smit Armin Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos […]
Lees meer →

Neem voor meer informatie omtrent het Nekst Level Assessment contact met op met Armin Hietbrink.

Informatie aanvragen