BLOG: Welkom inside

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Ik neem je met Insights mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt.

Ga je mee?

Wat we doen

Unlocking Human Potential. Mensen helpen hun volledig potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten is wat mij dagelijks drijft in het werk dat ik doe. Ik bied unieke ontwikkelprogramma’s en help organisaties het allerbeste uit hun mensen te halen.

De programma’s en interventies starten altijd met wat jouw organisatie écht uniek maakt: de mensen. We nodigen ze uit om opnieuw naar
zichzelf te kijken. Een vriendelijke manier om een groot geheim te onthullen: de kracht van hun eigen ik. Want daar begint het allemaal:
ken jezelf, herken de ander en ontdek de kracht van je organisatie. Laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillen waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Insights Discovery

Insights Discovery vormt de basis voor veel van onze oplossingen. Een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat gebaseerd is op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung en in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt.

Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Het beantwoorden van de vragenlijst duurt zo’n 20-30 minuten. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen en altijd persoonlijk wordt teruggekoppeld door Armin Hietbrink, een Insights Discovery gekwalificeerde professional.

 

Hoe ik werk

Elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers. Mijn aanpak gaat uit van een
eenvoudig stappenplan:

  • Inzicht in jezelf
  • Inzicht in de ander
  • Verschillen waarderen en benutten
  • Effectiever samenwerken
  • Organisatiedoelstelling realiseren

Vanuit deze basis help ik mensen hun (communicatieve) vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie.

 

Mensen helpen hun volledig potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten is wat mij dagelijks drijft in het werk dat ik doen.

Insights Discovery - Kenneth Smit - Armin Hietbrink

Geef een reactie