BLOG: Wie omhoog kijkt ziet geen grenzen.

Er wordt al vele jaren gezegd dat wanneer je omhoog kijkt er geen grenzen zijn. De grens die er kan zijn is dat je op een gegeven moment niet verder kunt kijken met het blote oog. Omdat te kunnen verleggen zijn er allemaal hulp middelen, denk aan een bril, een verrekijker of misschien wel een sterrenkijker. Kortom er zijn geen grenzen als je omhoog kijk.

Dit is ook de reden waarom Kenneth Smit heeft besloten om haar vleugels uit te slaan en een strategische samenwerking aan te gaan met Develor International. De naam zegt het al. Een internationale organisatie met meer dan 90 verschillende trainingsprogramma’s in meer dan 30 verschillende landen. Dit is voor relaties van Kenneth Smit zeer goed nieuws want als je de groeiende concurrentie uit het buitenland wilt voorblijven zijn er verkopers van wereldklasse nodig die alles weten van lokale markten en gebruiken.

Ben jij iemand of ken jij iemand die zich op internationale markten begeeft en zijn concurrentie voor wil blijven? Neem dan contact met mij op.

contact formulier

Kenneth Smit

Geef een reactie