Sales versus marketing

Marketing en sales zijn twee belangrijke afdelingen binnen veel organisaties. Vaak zie ik dat het twee verschillende afdelingen zijn die niet altijd even goed samenwerken. Wel hebben ze samen één gezamenlijk doel en dat is inkomsten genereren voor de organisatie. Toch zie je dat sales en marketing niet hetzelfde zijn. Al je het verschil niet ziet en ze daardoor verkeerd inzet is de kans groot dat resultaat achterblijft of uitblijft.

Kenneth Smit heeft er een Whitepaper over geschreven die te downloaden is via de volgende link: Kenneth Smit Whitepaper.

Wat leer je in deze whitepaper?

Sales versus marketing. Hoewel ze hetzelfde doel hebben (verhogen van de omzet) werken ze op heel verschillende manieren. In deze whitepaper gaan we uitgebreid in op deze disciplines, je leert onder andere:

  • Welke verschillen er tussen sales en marketing zijn.
  • Welke spanningen het meeste voorkomen .
  • Hoe je de relatie tussen deze twee vakgebieden verbetert.
  • En tot slot: wie is de winnaar? Is het sales of toch marketing?

Wil je meer weten over sales en marketing en hoe je de relatie tussen marketing en sales verbetert? Download dan nu de whitepaper.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact met mij op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken over jouw afdelingen marketing en sales.


Geef een reactie