Business Improvement

Boosting success!

Zijn uw medewerkers, uw strategieën, uw huidige bedrijfscultuur en uw processen in balans? Immers de markt waarin u opereert, verandert in hoog tempo. Samen met Armin Hietbrink wordt bepaald waar u naar toe wilt, hoe uw organisatie er nu voor staat en bekijken we alle factoren die daarmee samenhangen om het doel te bereiken.

De medewerkers vormen de dynamische verbinding tussen strategie, organisatie en organisatiecultuur.

Het begint met het vaststellen van de organisatiedoelen en de belangrijkste omgevingsvariabelen. Stapsgewijs worden richting, inrichting en organisatiecultuur in kaart gebracht. Dit geldt ook voor de benodigde en aanwezige competenties.

Armin Hietbrink ondersteunt u graag met zijn inzichten en praktijkervaringen. Of het nu gaat om business improvement, competentie ontwikkelingen of coaching van managers en medewerkers.

Business Improvement

Hoe realiseert uw organisatie de aansluiting met de markt, en wat is de grootste uitdaging hierbinnen?
Wilt u een voorsprong nemen op de concurrentie of deze zelfs vergroten? Of het nu gaat om nieuwe activiteiten ontplooien of veranderingen doorvoeren, de kennis en ervaring van Armin Hietbrink wordt ingezet om u effectief te ondersteunen bij het waarmaken van uw ambities.

Uw streven is en blijft business improvement. Maak een afspraak met Armin Hietbrink om te kijken waar voor uw organisatie de winst te behalen valt.

Armin Hietbrink helpt u aan meer informatie en gaat graag met u in gesprek over business improvement binnen uw organisatie.

Voor meer informatie neem contact op met Armin Hietbrink
Blog berichten


BLOG: Emotionele marketing en verkopen.

10 december 2018

Emotionele marketing is geen nieuw fenomeen. Marketeers gebruiken dit al lang om klanten binnen te halen en om de verkoopcijfers te verhogen. Bij emotionele marketing draait het niet om de producten die gekocht worden, maar om de emoties, gevoelens en waarden die het oproept.
Lees meer →BLOG: Welkom inside

10 oktober 2018

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Ik neem je met Insights mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt. Ga je mee? Wat we doen Unlocking Human Potential. […]
Lees meer →


Sales en marketing - Kenneth Smit

BLOG: Hoe zorgen sales en marketing samen voor meer leads?

21 juni 2018

Gepost op 21 juni 2018 te 8:54 am Geschreven door Kenneth Smit Armin Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos […]
Lees meer →