Coaching

Wie houdt u de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching. De Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt voor managers, individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van uw organisatie.

“Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching”

De Kenneth Smit Coach daagt uit, of het nu gaat om ondersteuning voor het hoger management of begeleiding van de sales professionals. Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties van individu tot team. Via onze methodiek worden andere standpunten belicht om problemen te overwinnen. Zodanig dat dit aansluit op de ervaring en perceptie van de Coachee, waardoor deze zijn authenticiteit behoudt, zijn competenties aanscherpt en zijn intuïtie meer gaat gebruiken bij het maken van keuzes en het doorvoeren van veranderingen.

De Kenneth Smit Coach maakt een gedegen analyse van uw organisatie, adviseert en ondersteunt u graag over een op het team toegespitst coachingstraject. Het belangrijkste kapitaal van uw organisatie wordt zo in staat gesteld om optimaal te presteren.

 

Neem contact op met een van onze coaches om te bepalen waar voor u de eerste winst te behalen valt.

Armin Hietbrink Coach Kenneth Smit

Armin Hietbrink

Blog berichten


BLOG: Emotionele marketing en verkopen.

10 december 2018

Emotionele marketing is geen nieuw fenomeen. Marketeers gebruiken dit al lang om klanten binnen te halen en om de verkoopcijfers te verhogen. Bij emotionele marketing draait het niet om de producten die gekocht worden, maar om de emoties, gevoelens en waarden die het oproept.
Lees meer →BLOG: Welkom inside

10 oktober 2018

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Ik neem je met Insights mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt. Ga je mee? Wat we doen Unlocking Human Potential. […]
Lees meer →


Sales en marketing - Kenneth Smit

BLOG: Hoe zorgen sales en marketing samen voor meer leads?

21 juni 2018

Gepost op 21 juni 2018 te 8:54 am Geschreven door Kenneth Smit Armin Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos […]
Lees meer →