Open Trainingen

Voor individuele deelname

Het niveau en de vaardigheden van nieuwe medewerkers matchen niet altijd met die van andere medewerkers. Het kan ook voorkomen dat u als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten, bijvoorbeeld als er op één van uw afdelingen sprake is van tijdelijke onderbezetting.

In zulke situaties zijn de open trainingen van Kenneth Smit een uitkomst. Daarnaast bieden onze open trainingen u een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de trainingen van Kenneth Smit. Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt door het hele land verzorgd. Een individuele aanpak staat voorop. De groepsgrootte is daarom maximaal acht personen.

Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer eveneens een certificaat uitgereikt dat bewijst dat hij of zij de training succesvol heeft doorlopen.

Kijk op onderstaande open trainingskalender voor de data en de locaties van de geplande open trainingen, of neem contact op met ons secretariaat: 0598-453920.

Jan
Feb
Mar
Apr
May
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec

Armin Hietbrink helpt je graag aan meer informatie en kijken samen met jou welke open training de beste aansluiting vindt bij jouw persoonlijke doelstelling.

“Mijn zelfvertrouwen en omzet kregen een boost”

Daan-van-der-Sande
Daan van der Sande

“Verkopen zie ik altijd als een uitdaging. Toen ik bij Kenneth Smit het traject Expert in Sales mocht gaan volgen, leerde ik echter iets anders. Verkopen is geen uitdaging: het zijn gesprekken met resultaat. Ik heb nu de rust om een commercieel gesprek te sturen. Ik kies bewust mijn woorden en weet waar ik naar toe wil. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Dat niet alleen: mijn omzet is gestegen. Ik blij, maar mijn leidinggevende uiteraard ook.”

Onze specialisten helpen u graag aan meer informatie en kijken samen met u welke open training de beste aansluiting vindt bij uw persoonlijke doelstelling.


Contact opnemen

Open training kalender, Kenneth Smit, Individuele inschrijving, Armin Hietbrink, Kenneth Smit Zuidbroek, Kenneth Smit open trainingskalender, management training, sales training, verkoop training, communicatie

Onze specialisten helpen u graag aan meer informatie en kijken samen met u welke open training de beste aansluiting vindt bij uw persoonlijke doelstelling.

Contact opnemen

Bekijk hier de regio indeling
Kaart-Nederland-OT-Groot

“Mijn zelfvertrouwen en omzet kregen een boost”