Training

Kenneth Smit zorgt sinds 1987 voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte verkoop-, management en communicatietrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat en een succesvolle carrière. Ons doel? Meerwaarde creëren door de het beste in de medewerker naar boven te halen.

* Meer dan 70.000 deelnemers hebben onze trainingen met succes afgerond.

* Maatwerk: alle trainingen worden als incompany training aangeboden.

* Open trainingen voor individuele deelname door het hele land.

* Ervaren trainers die hun sporen in de praktijk hebben verdiend.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Ons doel: meerwaarde creëren door te confronteren. Dat doen we niet alleen tijdens onze trainingen. Ook rondom de training en in de periode daarna willen we onze deelnemers helpen om hun doel te bereiken. Hiervoor kunnen onze deelnemers terecht in de Becoming Great Academy.

Het fundament voor uw succes!

Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit Training helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u een volledig ontwikkeltraject op maat aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Blog berichten


BLOG: Emotionele marketing en verkopen.

10 december 2018

Emotionele marketing is geen nieuw fenomeen. Marketeers gebruiken dit al lang om klanten binnen te halen en om de verkoopcijfers te verhogen. Bij emotionele marketing draait het niet om de producten die gekocht worden, maar om de emoties, gevoelens en waarden die het oproept.
Lees meer →BLOG: Welkom inside

10 oktober 2018

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Ik neem je met Insights mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. En zo te zien waar de kracht van je organisatie ligt. Ga je mee? Wat we doen Unlocking Human Potential. […]
Lees meer →


Sales en marketing - Kenneth Smit

BLOG: Hoe zorgen sales en marketing samen voor meer leads?

21 juni 2018

Gepost op 21 juni 2018 te 8:54 am Geschreven door Kenneth Smit Armin Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos […]
Lees meer →

Kenneth Smit heeft de volgende trainingen:

Basis verkooptraining Expert in Sales, Follow-up verkooptrainingen Prijs verkopen, Omgekeerd verkopen, ROI verkopen, Non-verbale communicatie, Wisselen van interventieniveau en Onderhandelen. Vervolgens salestrainingen voor Accountmanagement, Account Leadership, Salesmanagement, Team development, Teambuilding, Telefonische acquisitie, Verkopen op beurzen en Presentatievaardigheden. Verder Time-management, Projectmanagement, Professioneel inkopen (+ follow-up), Excellent Tendermanagement, Mediatraining, Middle Management, Hoger Management, Directietraining, Inspirerend Leiderschap, Discussie – en Vergadertechnieken en vele andere.