Zoeken op Kenneth SmitCommunicatietrainingen

Wie goed communiceert, creëert daarmee nieuwe kansen.

Goede communicatie opent deuren en creëert kansen. Dat geldt voor het onderhouden van relaties en leveranciers, hierbij is een goede onderlinge communicatie essentieel. Een communicatietraining verbetert de kwaliteit van communiceren en is onmisbaar voor groepen zoals de verkoop binnendienst, technische dienst en inkoop, maar ook voor individuele medewerkers zoals telefonistes, receptionistes en secretaresses.

Communicatieve en Sociale Vaardigheden

In de training Communicatieve en Sociale Vaardigheden leer je hoe je blokkades in de persoonlijke communicatie opheft en een open communicatie bevordert aan de hand van een persoonlijke analyse.

Meer info

Communicatieve Vaardigheden voor Technische Medewerkers

Een goede technische opleiding is al lang niet meer voldoende om als technisch medewerker in een serviceverlenend bedrijf goed te presteren. Goede communicatie met je klanten is essentieel.

Meer info

Professioneel Inkopen

Inkopers hebben een strategische functie binnen een onderneming en dragen in sterke mate bij aan de concurrentiepositie. De training is toegesneden op de actualiteit en voorziet inkopers van de noodzakelijke vaardigheden op het gebied van in- en externe communicatie.

Meer info

Mediatraining

Kansen en bedreigingen gaan bij een optreden in het openbaar hand in hand. In een confrontatie met journalisten die dagelijks op zoek zijn naar opzienbarend nieuws kun je maar beter goed voorbereid zijn.

Meer info

Telefonische Vaardigheden

Vriendelijk en duidelijk, respectvol en servicegevoelig: zo’n benadering verdient elke klant. In de training Telefonische Vaardigheden staat klantvriendelijkheid centraal.

Meer info

Professioneel Omgaan met Klachten

Maximale klanttevredenheid, daar draait het om bij de driedaagse training Professioneel Omgaan met Klachten.

Meer info

Debiteurenbeheer

Na het afsluiten van een order is het zaak dat de rekening zo snel mogelijk wordt betaald. Je leert afspraken maken over wat en wanneer er betaald wordt, hoe je kunt reageren op bezwaren en hoe je kunt achterhalen waar het de debiteur werkelijk om te doen is.

Meer info

Interne Communicatie

Succesvol samenwerken of je afdeling managen staat of valt met goede interne communicatie. Je leert hoe je blokkades in de persoonlijke communicatie opheft en een open communicatie bevordert aan de hand van een persoonlijke analyse.

Meer info

Professional Teambuilding

De deelnemers worden uitgedaagd via gevarieerde en moeilijke opdrachten, die worden gericht naar persoonlijke, groeps- en professionele doelen. Groepsleden worden zich bewust van hun persoonlijke kwaliteiten en die van de overige teamleden.

Meer info