Managementtrainingen

Draait het om leiderschap of leidinggeven?

Bij een managementtraining wordt aangeleerd gedrag doorbroken en ligt de nadruk op het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden voor managers. Er is keuze uit een aantal managementtrainingen met eigen accenten wat betreft niveau, branche en de specifieke cultuur van de organisatie.

Voor een optimaal effect van de managementtrainingen is het van belang dat de juiste keuzes worden gemaakt. Armin Hietbrink helpt u daar graag bij.

 

Sales Management

In de training Sales Management worden alle elementen behandeld waar een hedendaagse salesmanager mee te maken krijgt.

meer info

Directietraining

Reken af met vastgeroeste patronen en maak kennis met een breed pallet management tools waarmee je jouw visie op de koers van je onderneming vertaalt naar concrete resultaten.

meer info

Hoger Management

Een organisatie besturen is een zaak van kennis en gevoel. Goede managers weten te inspireren, motiveren en stimuleren. Deze waardevolle vaardigheden staan centraal in de training Hoger Management.

meer info

Middle Management
(8-daags)

Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn. Het 8-daagse trainingstraject omvat alle essentiele elementen voor het middle management.

meer info

Middle Management
(4-daags)

Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn. Het 4-daagse trainingstraject legt de basis voor het middle management.

meer info

Middle Management Follow-up

Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn. De follow-up training complementeerd het 4-daagse traject.

meer info

Excellent Tendermanagement

Vanuit de praktijk wordt inzicht geboden in de succes- en faalfactoren van Tendermanagement. Tenders zijn niet langer een struikelblok, maar een tactische sales uitdaging!

meer info

Opfristraining Management

Tijdens deze “opfristraining” word je stevig aan de tand gevoeld op basis van de inmiddels nieuwe gewoontes die je jezelf eigen hebt gemaakt.

meer info

Time Management

Hoe deel ik mijn dag in om een optimaal rendement te behalen? Deze vraag staat centraal in de training Time Management. Je kunt er direct mee aan de slag en levert daarmee een extra bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

meer info

Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Waar komen specifieke gedragingen vandaan? Wat is het verschil tussen manipuleren en motiveren? In de training worden deze en andere vraagstukken beantwoord en worden de juiste tools meegegeven om zulke gesprekken op de juist manier aan te pakken.

meer info

Sollicitanten Interviewen

Leer door het ‘natuurlijke’ masker van een kandidaat heen te kijken. Je krijgt gesprekstechnieken aangereikt om te doorzien wie er echt tegenover je zit, zodat je een onderbouwd oordeel kunt geven.

meer info

Team Development

Hoe houdt een manager zijn organisatie vitaal, ook als zich ingrijpende veranderingen aandienen? De maatwerktraining Team Development leert managers via praktijkgerichte methodes een doelgericht team in stand te houden.

meer info

Train de Trainer

De training Train de Trainer is bedoeld voor managers die getrainde medewerkers optimaal willen begeleiden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt voor borging van de gedragsverandering bij de medewerkers.

meer info

Discussie- en Vergadertechnieken

Discussies en vergaderingen zijn belangrijke onderdelen van het besluitvormingsproces, maar verlopen niet altijd zoals je wilt. De benodigde vaardigheden worden aangescherpt in de training Discussie- en Vergadertechnieken.

meer info

Persoonlijke vaardigheden voor bedrijfsopvolgers

Heel wat zonen en dochters nemen na jaren het bedrijf van hun vader of moeder over. Ben jij de kroonprins- of prinses van jouw familiebedrijf en is troonopvolging jouw missie?

meer info

Neem voor meer informatie omtrent het management programma contact met op met Armin Hietbrink.

Informatie aanvragen

Kenneth Smit heeft de volgende trainingen:
Basis verkooptraining Expert in Sales, Follow-up verkooptrainingen Prijs verkopen, Omgekeerd verkopen, ROI verkopen, Non-verbale communicatie, Wisselen van interventieniveau en Onderhandelen. salestrainingen voor Accountmanagement, Account Leadership, Salesmanagement, Team development, Teambuilding, Telefonische acquisitie, Verkopen op beurzen en Presentatievaardigheden. Verder Time-management, Projectmanagement, Professioneel inkopen (+ follow-up), Excellent Tendermanagement, Mediatraining, Middle Management, Hoger Management, Directietraining, Inspirerend Leiderschap, Discussie – en Vergadertechnieken, Boost your sales, Training 3.0 Personal Networking, Communicatieve vaardigheden technische medewerkers, professioneel omgaan met klachten ,  en vele andere.