Op zoek naar nieuwe business of bestaande relaties uitbouwen?

Bent u continu op zoek naar kansen in de markt om uw business uit te breiden, of het nu gaat om meer bij bestaande klanten of het aantrekken van  nieuwe klanten. Armin Hietbrink helpt u graag bij het onderzoeken welke verkoop training bij u en uw organisatie pas. Vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van een duurzame relatie met de klant verzorgt hij ontwikkeltrajecten op maat die uw sales- en accountmanagement op scherp zetten.

Telefonische Acquisitie

Het eerste contact met een prospect is vaak via de telefoon. Tijdens de training leer je hoe je contactbezwaren omzeilt en hoe je makkelijker tot een afspraak komt.

Meer info

Expert in Sales Basics

Leer structuur aan te brengen in je verkoopgesprekken, bezwaren te overwinnen en hiermee je commerciële slagkracht te vergroten door het verkrijgen van relevante informatie.

Meer info

Expert in Sales
Follow-up I: De Prijs Verkopen

Voorkom hoge kortingen en leer professionele inkopers te overtuigen van de toegevoegde waarde van je product of dienst.

Meer info

Expert in Sales
Follow-up II: Omgekeerd Verkopen

Heb je te maken met een beïnvloeder of een beslisser? Leer maximaal gebruik te maken van zijn/haar rol in het beslissingsproces.

Meer info

Expert in Sales
Follow-up III: Return on Investment

Leer je klanten overtuigen op basis van opbrengsten in plaats van kosten. Na deze training ben je in staat hogere prijzen te verkopen. Een geavanceerde verkooptraining voor gevorderden.

Meer info

Expert in Sales
Follow-up IV: Non-verbale Communicatie en Wisselen van Interventieniveau

Leer non-verbale signalen herkennen en hoe je daarmee wederzijds begrip en vertrouwen opbouwt. Daarnaast leer je omgaan met momenten waarop de rationele argumentatie vastloopt.

Meer info

Expert in Sales
Totaaltraject

De beste commerciële technieken samen in één
trainingsprogramma! Onmisbaar voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een top accountmanager.

Meer info

Opfris- en verdiepingstraining Sales

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die minimaal de eerste acht dagen van het Expert in Sales traject heeft doorlopen.

Meer info

Onderhandelen

Onderhandelen is gebaseerd op goed communiceren, aangevuld met ervaring, kennis, strategie en tactiek. Deze training besteedt aandacht aan de verschillen tussen goed en slecht onderhandelen.

Meer info

Personal Networking

Maak de vaardigheden je eigen om contact te maken, gesprekken aan te gaan en andere netwerken te leren kennen en te koppelen.

Meer info

Presentatievaardigheden

Adrenaline en plankenkoorts hoeven een goede presentatie  iet in de weg te staan. Wie ermee weet om te gaan, zal zijn publiek boeien én overtuigen.

Meer info

Account Leadership

Wanneer de kwaliteit van de relaties met de klant en met de interne relaties optimaal is, is succes een logisch gevolg. In deze training staat niet de transactie maar de relatie centraal.

Meer info

Verkopen op Beurzen

Beurzen zijn de aangewezen plaats voor een ontmoeting met prospects en andere relaties. Tijdens de eendaagse training Verkopen op Beurzen leer je hoe je de hoge kosten van een beursdeelname meer dan terug kunt verdienen.

Meer info

Communicatieve en Sociale Vaardigheden voor Binnendienst- en Supportmedewerkers

Succesvol samenwerken valt of staat met goede interne communicatie. Het resultaat hiervan? Tevreden klanten die graag terugkomen met vervolgopdrachten!

Meer info

Non-verbale Communicatie

Non-verbale signalen zijn in resultaatgerichte gesprekken vaak van doorslaggevende betekenis. Leer deze signalen herkennen, analyseren en daarop te anticiperen. Zo ontstaat meer wederzijds begrip en vertrouwen.

Meer info

Wisselen van interventieniveau

Meestal volgen zakelijke gesprekken de weg van het verstand. Moeilijker wordt het als één van de gesprekspartners plotseling wisselt van rationeel naar emotioneel. Leer omgaan met zo’n schakelmoment en vergroot het rendement van je communicatie.

Meer info

Commerciële Vaardigheden Binnendienst

Goed verkopen gaat niet zonder een geoliede binnendienst waar
omschrijving de taal van de buitendienstmedewerkers wordt gesproken.
Je leert hoe bij te ragen aan een hoger rendement, hoe de verkoop te stimuleren door een goede follow-up te
geven aan offertes, klachten en gemaakte afspraken.

Meer info

Neem voor meer informatie omtrent het verkoop programma contact met op met Armin Hietbrink.

Informatie aanvragen