Armin Hietbrink

“Een mens kan kiezen om achteruit te gaan naar veiligheid of vooruit naar groei. Voor groei moet hij telkens opnieuw kiezen en telkens weer opnieuw moet hij zijn angst overwinnen.” Abraham Maslow

Met het realiseren van die groei en het overwinnen van die angst wil Armin Hietbrink u en uw organisatie helpen

Ik ben Armin Hietbrink trainer coach en ondernemer bij Kenneth Smit.

Samen met zijn vrouw Yvonne hebben wij 2 kinderen van 18 en 15 jaar en zijn wij woonachtig in Zuidbroek. Armin Hietbrink is creatief op een praktische manier, een harde werker, ondernemend, team player en vol enthousiasme. Zijn kracht ligt in het actief luisteren naar en het vertalen van ideeën naar concrete actieplannen die praktisch en realiseerbaar zijn.

Armin Hietbrink is een nieuwsgierige persoonlijkheid, vindingrijk, sociaal voelend en vol initiatief. Daarnaast enthousiasmeert Armin Hietbrink graag mensen en heeft hij kennis op het gebied van onderhandelen en het opstellen van adviezen. Het beoordelen van economische en financiële aspecten zijn vaardigheden die dagelijks worden toepast. Hij heeft kwaliteiten om mensen te motiveren en te laten excelleren. Omdat hij gemakkelijk beweegt binnen organisaties en (grotere) groepen mensen.

Armin Hietbrink wordt getypeerd als een echte doener die zijn afspraken na komt. Dit heeft voor de werkgevers waar hij werkzaam is geweest geresulteerd in een omzet groei in nieuwe klanten en in klant ontwikkeling bij bestaande klanten. Deze kennis en vaardigheden gebruikt Armin Hietbrink nu in zijn bestaande trainingen ook.

Voordat Armin zich in 2009 aan heeft gesloten bij Kenneth Smit is hij in verschillende sales- en managementfuncties actief geweest. Bedrijven waar Armin gewerkt heeft variëren van ICT bedrijven in de B-to-C en B-to-B, landelijke telecom organisatie, een landelijke Arbodienst en een organisatie die zich bezighield met gezondheidsmanagement.

Waarom Kenneth Smit

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

Naast zijn actieve werk als ondernemer, coach en trainer is hij tevens Coach van het hockeyteam van zijn jongste zoon en is hij bestuurslid bij de hockeyclub in Veendam.

Neem contact met Armin Hietbrink op als ook jij een volgende stap wilt maken. Dit kan zijn voor jezelf, het bedrijf of organisatie waar je werkt.

Bel Armin Hietbrink dan op 06-50929894 of mail hem op A.Hietbrink@kennethsmit.com

Armin Hietbrink

Opleiding en trainingen:

Kenneth Smit trainingen
Situationeel Leidinggeven
Succesvol verkopen
Onderhandelen
Sales Management
Hoger Management
Management
Non verbale communicatie
Verkoop trainingen
Accountmanagement
Timemanagement
Verkoop op beurzen
Excellent Tender Management

SHL Assessments
Training KPI bepalen

Insight Discovery

HEAO – CE
(Hanzehogeschool Groningen)