Welk land levert de beste teamprestatie in Brazilie?

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 12-06-2014
We hebben het er op ons blog al vaak over gehad, sport en succesvol zakendoen hebben veel raakvlakken. Bijvoorbeeld over teamspirit en teambuilding. Beide ‘takken van sport’ kunnen ook veel van elkaar leren. We laten ons graag inspireren door uitzonderlijke successen, zoals die van Oranje op het WK 2010 of de Griekse Europees kampioenen van 2004. Deze mijlpalen werden niet bereikt met de meest talentvolle spelers, maar door een ijzeren teamspirit. Ieder lid van het team kende haar sterke en zwakke punten, waardoor er een topbalans heerste. Dat is precies waar we ook naar op zoek zijn binnen onze bedrijven!
Welk land levert de beste teamprestatie in Brazilie
Het WK staat voor de deur

En nu, nu staan we aan de vooravond van weer een nieuw WK, ongetwijfeld vol verrassingen. Brazilië is favoriet, maar zal dit elftal vol talenten ook het beste team blijken te zijn? Zijn de teamleden bereid voor elkaar te vechten en zijn de mindere talenten bereid zich in te zetten voor de toptalenten zodat iedereen het maximale uit zichzelf haalt? De komende weken moeten dit uit gaan wijzen, en Kenneth Smit is erbij!

Jouw personal verslaggever ter plaatse

Als bedrijf dat zich bezig houdt met trainingen en coaching, zijn we uiteraard bovengemiddeld geïnteresseerd in het WK. Natuurlijk vanwege het voetbal, maar toch vooral vanwege de teamprestaties, talenten, harde werkers, trainers en altijd weer onverwachte wendingen. Ook dit jaar hopen we weer geïnspireerd te worden door voorvallen waar we in het bedrijfsleven van kunnen leren.

Met dat in ons achterhoofd, ontwikkelde we de WK App. Middels die App, die je gratis kunt downloaden, houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurd op het WK. Ook kun je een WK pool spelen, zodat je kunt laten zien in welke trainer en welk team jij het meeste vertrouwen hebt. Bovendien maak je door het downloaden van de app kans op een gratis Kenneth Smit training en vele andere leuke prijzen. Download dus nu de app en blijf op de hoogte.

Welk team kroont zich volgens jou in Brazilië tot wereldkampioen?