Word jij een van onze gastbloggers?

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 10-09-2015

Word jij een van onze gastbloggers?

Kenneth Smit is dé opleider voor ondernemend Nederland! Dit komt tot uiting in onze eigen ontwikkelde werkwijze die we met onze trainingen in de praktijk brengen. Maar ook online! Via ons platform brengen we vakgenoten bij elkaar om het met elkaar te hebben over interessante nieuwtjes, ontwikkelingen, discussies en nog veel meer!

DD-Blog-103-10-09-2015-Wordt-jij-een-van-onze-gastbloggers-.groot

Wekelijks een nieuw blog!
Sinds 2013 schrijven we wekelijks een nieuw blog en publiceren we dat op onze website en social media platform. Hierin delen we onze kennis, visie, inzichten en praktijkervaringen op het gebied van sales, management, talentontwikkeling en Business Improvement. De artikelen worden goed gelezen en we werken iedere week weer met veel plezier aan een nieuw artikel. Naast het blog op de website, publiceren we ook 4x per jaar ons eigen magazine Becoming Great. Deze wordt met een oplage van ruim 10.000 verspreid onder vakgenoten en geïnteresseerden. Het lijkt ons interessant om naast onze eigen visie, ook de visie van anderen te delen. Daarom zijn we op zoek naar gastbloggers voor Kenneth Smit!

Een unieke kans!
Wij bieden je een unieke kans om voor Kenneth Smit een gastblog / column te schrijven. Dit kan gaan over een onderwerp naar keuze, en wordt uiteindelijk gepubliceerd in ons magazine, op de website en verspreid via ons online platform. Wij vinden het interessant om professionals een platform te bieden waar ze hun visies, expertise, tips & tricks met elkaar kunnen delen, bespreken en hierover te discussiëren.

Trainen bij Kenneth Smit
Kenneth Smit zorgt al meer dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële- en managementtrainingen die binden, boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers. Ieder kwartaal staat in ons Becoming Great-magazine dan ook inspirerende columns, interviews en cases die bedrijven en medewerkers helpen hun doelen te realiseren.

Geïnteresseerd?
Ben jij of ken jij een gepassioneerd verkoper, manager, talentontwikkelaar, adviseur, accountmanager etc. met een scherpe pen, die het leuk vindt om zijn/haar visie en kennis aan anderen door te geven? Stuur dan je motivatie waarom jij graag een gastblog wil schrijven naar info@kennethsmit.com, o.v.v. Gastblogger gezocht! Iedere 2 maanden plaatsen we een gastblog op onze website en verspreiden we dat via ons online platform. Daarnaast wordt 1 keer per kwartaal een gastblog geplaatst in ons magazine Becoming Great.