Header Image

Antilope De Bie Printing

Antilope De Bie Printing is specialist in drukwerk met hoge toegevoegde waarde.

Deze boodschap overbrengen in een mature markt vraagt heel wat technische kennis en overtuigingskracht. Ons ervaren salesteam had nood aan gesprekstechnieken en een vorm van teambuilding.

Trainer Jos Jacobs had zeer snel door welke karakters rond de tafel zaten.

Zo werd iedereen op een andere manier door de aangeboden tools aangesproken. We zijn er van overtuigd dat we nu minder marge weggeven, en ons salesteam enkele handige technieken heeft opgestoken om ons uniek aanbod nog sterker te verdedigen. En we hebben elkaar weer beter leren kennen, waardoor we nu nog vlotter samen werken.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.