Header Image

Corparis

Ik ben Stefan Vos, Senior Consultant bij Corparis.

Als bedrijf zijn wij al 3 jaar actief klant bij Kenneth Smit met als trainer Jack Jobing.

De professionals van Corparis volgen niet een specifieke training bij Kenneth Smit omdat wij namelijk samen met de trainer Jack Jobing een op maat gemaakte training hebben samengesteld. Bij deze maatwerk training is gekeken naar het DNA van ons bedrijf en de competenties welke verbeterd moeten worden. Deze training noemen wij “Ik en mijn Corparis” en is een training over met name bewustwording, houding en gedrag.

Door het volgen van deze training zie ik duidelijk verbetering zowel intern als extern. Intern is er een versterking ontstaan van het bewustzijn van de kernwaarden van Corparis. Extern zie ik een versterkte waardering van de medewerkers van Corparis bij hun opdrachtgevers.

Onze trainer Jack Jobing zou ik willen omschrijven als scherp en resultaatgericht. Maar dat wel op een menselijke en leuke manier die binnen de cultuur van Corparis past. Jack Jobing snapt de wensen van Corparis erg goed en met hem was er ook direct een klik.

Stefan Vos
Directeur

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.