Header Image

Gaming Laboratories International

Onze uitdaging was dat veel leden van ons managementteam in hun eigen groep werken en in een “silo-organisatie”. De uitdaging die ik Erik van den Akker gaf was om een op maat gemaakt meerjarig leiderschapsontwikkelingsprogramma te ontwikkelen waarbij mijn Europese senior management team

  • niet alleen in individuele groepen maar in het hele bedrijf effectiever zou worden,
  • werd uitgedaagd om het grotere geheel te zien, en
  • een effectievere en meer inspirerende leider voor hun teams zou worden.

Erik heeft een geweldig 2-jarig leiderschapsontwikkelingsprogramma ontwikkeld dat door de 17 deelnemers gemiddeld met een 9,4 werd beoordeeld.

Erik heeft een veilige leeromgeving gecreëerd en waar nodig veranderingen in het programma aangebracht. Elke manager kreeg praktische handvatten en oefende actief om een inspirerende en coachende leider voor zijn team te zijn. Ook heeft Erik de nodige aandacht besteed aan het toepassen van deze leiderschapstechnieken in de praktijk.

Ik merk dat iedereen baat heeft bij de training, en door de training zijn we een meer geïntegreerd team geworden waar we beter samenwerken in onze “silo’s”. Dit heeft een enorme positieve invloed op de tevredenheid van onze medewerkers en klanten, en maakt GLI Europe een betere plek om te werken.

Martin Britton, Managing Director EMEA

 

 

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.