Header Image

Hofmeier

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatie vraagstukken. Het is onze missie om organisaties te helpen ambities waar te maken.

Wij werken de laatste vijf jaar met veel succes samen met Kenneth Smit.

Zijn jarenlange ervaring in de praktijk en gevoel voor ons team zorgen voor de juiste succesvolle ontwikkeling van onze organisatie en het behalen van de bijbehorende sales targets.

Onze (sales) managers zijn mede dankzij Kenneth Smit uitstekend in staat om de klant te goed begrijpen en de juiste oplossing aan te dragen. Daarnaast zorgen de trainingen voor teamspirit en bevordert het de onderlinge samenwerking.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.