Header Image

Koninklijke Woudenberg B.V.

Ik ben Louis Camps Algemeen Directeur bij Koninklijke Woudenberg B.V.

Voor onze directie en het voltallige MT heeft trainer Jack Jobing van Kenneth Smit de nodige trainingen gegeven. Reden hiervoor is dat de kernwaarden van de Koninklijke Woudenberg (nog) meer worden gedragen en doorleefd zodat iedereen binnen de eigen verantwoordelijkheid leiding geeft aan deze kernwaarden. De trainingen die Jack Jobing heeft gegeven zijn daarom volledig op de kernwaarden afgestemd.

Het doel van onze kernwaarden is om de gewenste kwaliteitsslag te kunnen realiseren in de uitvoering van onze projecten.
Het verschil tussen de huidige en de gewenste werkwijze vraagt nogal wat van onze medewerkers.
Alleen zeggen tegen medewerkers “dit zijn onze kernwaarden” zal onvoldoende zijn om het verschil naar de toekomst te gaan waarmaken.

Vanuit onze verantwoordelijkheid als directie en MT vinden wij dat wij voorop moeten gaan in dat proces om ook zelf te ervaren wat de te nemen stappen moeten zijn. Daarbij moet worden gezegd dat wij daar niet alleen over willen praten (wel belangrijk om te doen), maar vooral vanuit voorbeeldfunctie daadwerkelijk vorm geven aan de gekozen kernwaarden. Als leidinggevenden moeten wij ons daarom nog bewuster worden van de beweegredenen en motieven van onze medewerkers.

Ons verandertraject is nog in volle gang en wordt binnenkort verder uitgebreid met trainingen voor onze werkvoorbereiders en uitvoerders.

Tot nu toe kunnen wij alleen maar zeggen erg tevreden te zijn over de werkwijze en gesprekstechnieken en aanpak van trainer Jack Jobing van Kenneth Smit.

Louis Camps
Algemeen Directeur Koninklijke Woudenberg B.V.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.