Header Image

McCoy & Partners

McCoy & Partners is een SAP dienstverlener in Nederland en België, gericht op het vereenvoudigen van SAP-processen en systemen. Hierin zijn kwaliteit en innovatie leidend voor ons.

Aanleiding voor de workshops met Kenneth Smit was de verdere ontwikkeling van het leiderschapsteam van McCoy. Zowel als individu en als team.

Kenneth Smit heeft in de personen van Erik van den Akker en Frank van der Tas assessments uitgevoerd en persoonlijke profielen opgesteld. Dat leidde tot treffende beschrijvingen en zinvolle complimenten en adviezen. Op basis van dit diepere persoonlijke inzicht zijn individuele ambities opgesteld en in de groep uitgesproken, gefaciliteerd door Erik en Frank.

Daarnaast hebben Erik en Frank ons kundig gemaakt in het begrijpen en omgaan met de Insights typologie in consultancy-, sales- en management rollen.

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd. Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door Erik en Frank gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen
Partner

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.