Header Image

Ploeger logistics

De medewerkers van Ploeger Logistics Harderwijk B.V. worden met enige regelmaat getraind door Kenneth Smit.

Onze trainer Koen van Gorp gebruikt de trainingstechnieken van Kenneth Smit om onze mensen uit de comfortzone te halen en verder te ontwikkelen op het gebied van verkoop, management en communicatie.

De volledig op maat gemaakte trainingen en praktische aanpak helpt onze mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en het doorbreken van vaste gedragspatronen.

Absolute meerwaarde voor de korte en lange termijn, aldus Adwin Ploeger, Algemeen Directeur Ploeger Logistics

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.