Header Image

Strukton Civiel

Even voorstellen: ik ben Merel Roelofsen, opleidingscoördinator bij Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers. Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel. Tijdens deze afspraken kijken we samen met het management waar precies de leerbehoefte ligt op commercieel gebied. Tijdens de training kan hier vervolgens op ingespeeld worden zodat het een ‘op maat traject’ wordt.

Op deze manier ga ik samen met Jack op zoek naar de meerwaarde voor Strukton Civiel om ze onze medewerkers op een constructieve en resultaatgerichte manier te trainen. Zo wordt er ook daadwerkelijk meerwaarde gecreëerd voor ons bedrijf. Het is prettig deze gesprekken samen met Jack Jobing te voeren omdat hij de expertise in huis heeft op dit vakgebied. Daarnaast kan hij meteen de koppeling maken met de trainingen omdat hij ook de trainer is van het merendeel van de trainingen.

Binnen Strukton Civiel wordt met name getraind op commerciële daadkracht. De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid. Er wordt op voorhand nagedacht over het hoe en wat, desgewenst in samenwerking met collega’s. Hierdoor ontstaat een betere aansluiting met de klant. Individuele medewerkers geven aan dat het goed en uitgebreid voorbereiden van deze gesprekken direct leidt tot resultaat!

Merel Roelofsen
Opleidingscoördinator

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.