Verandermanagement: Heeft jouw bedrijf nog bestaansrecht? Het medicijn: Verandering


16 maart 2018

Elk bedrijf is vroeg of laat toe aan verandering, of je nu een kleine of een grote speler op de markt bent, de conclusie blijft hetzelfde 'Verandermanagement is noodzakelijk voor de continuïteit van jouw bedrijf'. Deze blog geeft inzicht in verandermanagement. Waar moet je op letten? En hoe ga je te werk?

Lees meer →


verandermanagement

Verandermanagement: Hoe ga je succesvol de angst tegen veranderingen te lijf?


9 maart 2018

Deze blog gaat kort in op waarom wij moeite hebben met veranderingen en hoe je kunt omgaan met deze weerstand. Misschien lukt het jou, na het lezen van deze blog, om bij een volgende verandering in jouw leven het hoofd koel te houden en te denken in kansen. Change2Success….!

Lees meer →


Blog_uitgelicht

Verandermanagement: 5 tips zodat het deze keer wel lukt!


2 maart 2018

Verandermanagement: een hot topic waar al veel over geschreven & gesproken is. Veel organisaties hebben tegenvallende organisatieveranderingen, dit wordt meestal veroorzaakt door attitudes en gedrag van medewerkers en managers. Deze blog geeft je enkele tips hoe je ervoor zorgt dat jouw verandermanagement wel slaagt.

Lees meer →


Hoe ziet 2018 er voor jou uit?


16 februari 2018

Succes in 2018!  Hoe gaat de wereld er in 2018 uitzien? Wordt het een succesvol jaar? Niemand kan het met zekerheid zeggen, maar iedereen heeft zijn eigen visie en missie voor het jaar 2018. We zijn al jaren in een technologische versnelling gekomen en we zien tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Elke […]

Lees meer →