Hofmeier
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Wij werken de laatste vijf jaar met veel succes samen met René Ducaneaux. Onze (sales) managers zijn mede dankzij René uitstekend in staat om de klant te goed begrijpen en de juiste oplossing aan te dragen.
Lees meer
logo lengkeek
Lengkeek
De afgelopen vijf jaar heeft het voltallige management, inclusief de directie van Lengkeek, de training Management en Leidinggeven gevolgd. Het traject dat we met elkaar zijn ingegaan, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van het management als geheel. Maar zeker ook op individueel niveau zijn er grote stappen gezet.
Lees meer
Antilope DE Bie Printing
Antilope DE Bie Printing is specialist in drukwerk met hoge toegevoegde waarde. Deze boodschap overbrengen in een mature markt vraagt heel wat technische kennis en overtuigingskracht. Ons ervaren salesteam had nood aan gesprekstechnieken en een vorm van teambuilding.
Lees meer
VPK Packaging Management
Een eerste kennismaking met Kenneth Smit was in het najaar van 2013 waarbij Koen van Gorp tijdens het introductiegesprek exact de vinger wist leggen op de aspecten waarbij wij , als salesmensen van VPK Packaging bv , ondersteuning nodig hadden.
Lees meer
DPD
Al vele jaren maakt DPD gebruik van Kenneth Smit voor het trainen van onze gehele Sales organisatie. Onze vaste trainer Koen van Gorp is een gedreven persoon en weet daardoor onze medewerkers tot het uiterste uit te dagen.
Lees meer
Ploeger logistics
Onze trainer Koen van Gorp gebruikt de trainingstechnieken van Kenneth Smit om onze mensen uit de comfortzone te halen en verder te ontwikkelen op het gebied van verkoop, management en communicatie.
Lees meer
Wierda en partners
Wees eerlijk naar je klant. Het heeft geen enkele zin mee te gaan met mensen die in de huidige markt 10 procent rendement willen.
Lees meer