Registratie ter verbetering - Kenneth Smit

Registratie ter verbetering

Wij willen graag dat u tevreden bent over Kenneth Smit.

Een klacht is voor ons een instrument om na te gaan op welke onderdelen wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Daarom spreken wij ook over een registratie ter verbetering (RTV).

Heeft u een RTV over de dienstverlening Kenneth Smit?

De RTV kan schriftelijk worden ingediend bij het directieteam van Kenneth Smit, via de website, via [email protected] of per post op het adres: Welschapsedijk 20A, 5652 XM te Eindhoven.

De RTV omvat tenminste: naam en adres van indiener, datum van indiening, omschrijving van de klacht en de gronden van de klacht.

Hoe ziet de registratie ter verbetering er uit?

  • Binnen drie werkdagen na ontvangst van de RTV sturen wij u een ontvangstbevestiging.
  • Afhankelijk van de aard van de RTV ligt de verantwoordelijkheid voor de afhandeling bij die persoon onder wiens werkgebied de betreffende RTV valt. Eindverantwoordelijk voor de afhandeling is en blijft te allen tijde het directieteam van Kenneth Smit.
  • Kenneth Smit streeft ernaar u binnen 15 werkdagen van een inhoudelijke reactie te voorzien. Indien deze termijn niet haalbaar is, dan ontvangt u hierover schriftelijk bericht.
  • Uw RTV zal zo objectief mogelijk worden beoordeeld.
  • RTV’s worden te allen tijde vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.
  • Iedere RTV wordt geregistreerd en voor tenminste 2 jaar bewaard.

In voorkomende gevallen kan een beroep worden gedaan op een onafhankelijke derde, de heer mr. M.A.J.G. Janssen van Banning Advocaten. Deze uitspraak zal bindend zijn.

RTV online indienen

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.