Wat biedt Kenneth Smit jou?

Wij vertellen je stap voor stap hoe je met Kenneth Smit een volgende stap in je carrière kunt maken.

Dit is Kenneth Smit

Ben jij er klaar voor om het verschil te maken in de carrières van commerciële professionals? Ontdek in deze video wat Kenneth Smit voor je kan betekenen.

Interview: Gert Jan de Rooij

Bekijk het interview met Gert Jan de Rooij, Directeur Kenneth Smit. "Wat de missie van ons bedrijf is, is organisaties commercieel wendbaar maken."

Slimme Tools

Als Kenneth Smit partner krijg je de mogelijkheid slimme tools uit te rollen bij je klanten, bekijk hier welke tools wij allemaal bieden.

Hoe ziet jouw week als Kenneth Smith partner eruit?

Bekijk hier hoe jouw werkweek als Kenneth Smit partner eruit ziet; acquisitie, trainen, coachen en natuurlijk het bouwen van je eigen bedrijf!

Interviews: Niels Hustings, Ed Keizer en Claudia de Bruijn (Partners bij Kenneth Smit)

Drie partners van Kenneth Smit vertellen over hun ondernemerschap binnen Kenneth Smit en de voldoening die het werk geeft.

Wie zoeken we en wat kost het?

Het gaat niet alleen om wat je gedaan hebt, maar belangrijker zijn jouw persoonlijke kwaliteiten. Gedrevenheid en ondernemerschap zijn onmisbaar als je partner wilt worden bij Kenneth Smit.

Wat krijg je?

Een partnership bij Kenneth Smit heeft vele voordelen. Bekijk wat je krijgt als je ondernemer wordt bij Kenneth Smit.

En nu?

Alle videos bekeken? Zie dan hier hoe het proces naar partner er verder uitziet.

Contact leggen

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken.


  • Door op ‘Versturen’ te klikken, geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het Privacybeleid van Kenneth Smit en de verwerking en opslag van jouw gegevens.

Word partner!

Wil je de volgende stap zetten of eerst vrijblijvend kennis maken? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Liever direct contact, neem contact op met Martin van den Goorbergh (Commercieel Directeur) 06 83 17 18 69.

Aanmelden

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.