Trainingen

Training

Het fundament voor succes!

Medewerkers zitten vol ongekend talent. Ben jij klaar om deze talenten om te zetten naar meer rendement voor jouw onderneming? Geef jouw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit helpt jou graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden een volledig ontwikkelingstraject op maat aan om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Open Trainingen

"Voor individuele deelname"

Het niveau en de vaardigheden van nieuwe medewerkers matchen niet altijd met die van andere medewerkers. Het kan ook voorkomen dat je als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten, bijvoorbeeld als er op één van jouw afdelingen sprake is van tijdelijke onderbezetting.

Coaching

Wie houdt jou de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching; de Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt zowel voor managers als voor individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

Business Improvement

Boosting success!

Zijn jouw medewerkers,  strategieën, huidige bedrijfscultuur en processen in balans? De markt waarin je opereert verandert immers in hoog tempo. Samen met de Kenneth Smit specialist wordt bepaald hoe jouw organisatie er op het moment voor staat, waar je naartoe wilt en bekijken jullie alle factoren die daarmee samenhangen om het doel te bereiken.

NeKST Level Assessment

Maximaal rendement uit salestalent

De salestalenten in jouw bedrijf vormen de kern van  succes. Logisch dat je het allerbeste in hen naar boven wilt halen. Maar wat is de top van iemands kunnen? Hoe bereik jij die? NeKST Level Assessment© van Kenneth Smit helpt jou om salestalent te ontdekken, doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten.

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen jou de juiste training te kiezen

Heb jij een tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen jouw organisatie? Of heb jij moeite om vast te stellen welke training het best past bij een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag!