Diensten

Training

Het fundament voor succes!

Medewerkers zitten vol ongekend talent. Ben jij klaar om deze talenten om te zetten naar meer rendement voor jouw onderneming? Geef jouw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit helpt jou graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden een volledig ontwikkelingstraject op maat aan om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Trainingsvormen

Welke trainingsvorm past bij jou?

trainingsvormen

Er zijn diverse trainingsvormen: open training, incompany of Boost Your Sales. Samen met jou gaan we kijken welke trainingsvorm het beste bij jou past.

Coaching

Wie houdt jou de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching; de Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt zowel voor managers als voor individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

Business Improvement

Boosting success!

Zijn jouw medewerkers,  strategieën, huidige bedrijfscultuur en processen in balans? De markt waarin je opereert verandert immers in hoog tempo. Samen met de Kenneth Smit specialist wordt bepaald hoe jouw organisatie er op het moment voor staat, waar je naartoe wilt en bekijken jullie alle factoren die daarmee samenhangen om het doel te bereiken.

Persoonlijkheidsprofiel (Insights)

Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Op een leuke en inspirerende wijze maken de deelnemers zich een taal en kader eigen, waarmee ze meer inzicht in zichzelf en in anderen krijgen. Het geleerde kan onmiddellijk in de praktijk worden gebracht.

Assessments

Maximaal rendement uit salestalent

Om de ontwikkeling van de talenten van medewerkers inzichtelijk te maken en af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen, biedt Kenneth Smit het Sales Assessment © .

NBA

NBA accreditering

nba

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden; registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten.

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen jou de juiste training te kiezen

Heb jij een tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen jouw organisatie? Of heb jij moeite om vast te stellen welke training het best past bij een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag!