Coaching

Wie houdt jou de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching; de Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt zowel voor managers als voor individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie.

“Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching”

De Kenneth Smit Coach daagt uit, of het nu gaat om ondersteuning voor het hoger management of begeleiding van de sales professionals. Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties van individu tot team. Via onze methodiek worden andere standpunten belicht om problemen te overwinnen, zodanig dat dit aansluit op de ervaring en perceptie van de Coachee. Hierdoor behoudt deze zijn of haar identiteit, worden competenties aangescherpt en wordt intuïtie meer gebruikt bij het maken van keuzes en het doorvoeren van veranderingen.

De Kenneth Smit Coach maakt een gedegen analyse van jouw organisatie, en adviseert en ondersteunt je graag over een op het team toegespitst coachingstraject. Het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie wordt zo in staat gesteld om optimaal te presteren.

Neem contact op met een van onze coaches om te bepalen waar voor jou de eerste winst te behalen valt.

Informatie aanvragen

Neem contact op met een van onze coaches.

Informatie aanvragen