Workshop Persoonlijke Effectiviteit

  • Werken aan persoonlijke ontwikkeling. Op een leuke en zeer inspirerende manier. Iets voor jou?
  • Wil jij de interpersoonlijke dynamiek van jouw medewerkers verbeteren?
  • Vind je het belangrijk dat je begrijpt hoe je op anderen overkomt?
  • Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en in anderen?

Wanneer je één of meerdere bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden, dan is deze workshop voor jou zeer interessant.

De kracht van het Insights model ligt in haar eenvoud. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de interacties en relaties tussen individuen door het aanreiken van een gemeenschappelijke taal voor communicatie en wederzijds begrip.

De deelnemers ervaren de impact van het Insights Profiel als krachtig door de gebruiksvriendelijke en innovatieve presentatie en vinden dat de verkregen inzichten gemakkelijk zijn te onthouden en toe te passen. De methode maakt de verbinding tussen het persoonlijke (bijvoorbeeld voor klantgerichtheid of voorbeeldfunctie als manager) en het organisatieniveau (cultuur) mogelijk.

De Insights Discovery aanpak is gebaseerd op een eenvoudig model:

  • meer inzicht en begrip in mijzelf.
  • meer inzicht en begrip in de ander.
  • aanpassen aan de ander teneinde zowel de relatie als mijn persoonlijke effectiviteit te versterken

Het werken met Insights Discovery is zo effectief mede dankzij de volgende factoren:

  • Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk op maat gemaakt Insights Profiel, dat gedetailleerd informatie verstrekt over zijn of haar persoonlijke stijl.
  • De profielen zijn geschreven in een respectvolle en positieve taal, hetgeen bijdraagt tot een hoge bereidheid van de deelnemers en daardoor een snelle start van het proces.
  • De deelnemer hoeft slechts 20-25 minuten te besteden aan het invullen van de online vragenlijst en toch zijn de profielen ongelooflijk krachtig.

Het Insights profiel geeft zelfinzicht én tevens inzicht in anderen. Het profiel dient als vertrekpunt voor de workshop. Het ene type is daarbij niet beter dan het andere type.

Elk type heeft namelijk voor- en nadelen, kwaliteiten en beperkingen. Iedereen kan ongeacht zijn of haar type, leren met alle andere typen te verbinden en op een juiste wijze te communiceren.

Tijdens de workshop wordt volop aandacht besteed aan het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en gesprekken of situaties vanuit een ander oogpunt benaderd kunnen worden.

Het Insights Discovery wiel:

insights-discovery-wiel

“It all depends on how we look at things, and not how they are in themselves”. Uitspraak van Carl Gustav Jung.

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen