Trainingsvormen

Open training

Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen om de talenten van één of meerdere mensen uit te breiden.

InCompany training

Wanneer je niet alleen de individuele, maar ook gezamenlijke prestaties van een team wilt verhogen, zijn de InCompany trainingen van Kenneth Smit de ideale oplossing.

Boost Your Sales

Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden.

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen je de juiste training te kiezen

Heb je tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen jouw organisatie? Of heb je moeite om vast te stellen welke training het beste past bij jouw specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!