InCompany trainingen

Maatwerk voor een doelgerichte training

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen  matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.

In zulke situaties zijn de in-company trainingen van Kenneth Smit een uitkomst. Zij bieden je een goede gelegenheid om op een doelgerichte manier kennis te maken met de trainingen van Kenneth Smit.

Het in-company trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt bij voorkeur binnen de eigen herkenbare en specifieke werkomgeving verzorgd. Maatwerk staat daarbij voorop. Juist bij in-company trainingen bestaat de mogelijkheid om over een langere periode de volledig beschikbare en relevante trainingsmodules in te zetten. Hiermee wordt het gedrag van jouw medewerkers of afdelingen daadwerkelijk blijvend veranderd. De groepsgrootte is daarom minimaal vier én maximaal acht personen. Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer een certificaat uitgereikt dat bewijst dat hij of zij de training succesvol heeft doorlopen.

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
EiS-Basics