Profile

Volop kansen voor personalisatie in B2B-sales

Gert-jan de Rooij 01-07-2021

Als moderne verkoper moet je tegenwoordig al vroeg in de buyer journey van (potentiële) klanten aanwezig zijn. Vooral in de online oriëntatiefase van je prospects liggen er kansen.

Header Image

In die online zoektocht kun jij als vertrouwd expert met een visie het verschil maken. Via een persoonlijke mail of een gerichte chat via LinkedIn.

Zo lang je maar oprecht laat zien dat je de uitdagingen van jouw prospect of klant begrijpt en hem kunt helpen. De start van een belangrijke warme, persoonlijke relatie! Lees er alles over in mijn blog. De link naar het blog: https://www.linkedin.com/pulse/warme-persoonlijke-relatie-b2b-sales-nog-steeds-gert-jan-de-rooij

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.