Events

Maak kennis

Franchisenemer van Kenneth Smit worden is natuurlijk een grote stap. Wij willen daarom graag persoonlijk met je kennismaken en je inspireren met ons verhaal. Hiertoe organiseren wij regelmatig workshops. Ook kunnen wij elkaar bijvoorbeeld ontmoeten op de franchisebeurs. Wil je liever een-op-een kennismaken? Laat het ons vooral weten!

Meer info en inschrijven
13 Sep

Workshop “Franchise Partner worden bij Kenneth Smit”

Ben je ondernemer of heb je de ambitie om te ondernemen? Heb je ervaring binnen Sales en/of Management rollen opgedaan en toe aan een volgende stap? Binnen Kenneth Smit kun je ondernemen met een sterk merk in je rug.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist
meer info & inschrijven
23 Sep

Ontmoet ons op de Franchisebeurs

Kenneth Smit is aanwezig op de Franchisebeurs “Onderneem ‘t!” op vrijdag 23 en zaterdag 24 september in Nijkerk. Ontmoeten we je daar?

Berencamperweg 12, Nijkerk
meer info & inschrijven

Download onze brochure

Heb je interesse om franchisenemer van Kenneth Smit te worden? Lees de belangrijkste informatie in onze brochure!

Download Brochure

Wil je meer weten of in contact komen?

Wij helpen je natuurlijk graag verder door al je vragen te beantwoorden en mogelijke stappen te bespreken. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je op een moment dat het jou uitkomt.

Bel mij

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.