Profile
De expert

Klaas Schaap

Internationaal sales/management trainer en coach

Ik ben Klaas Schaap, gepassioneerd fulltime trainer, coach en ondernemer. Mijn missie is te helpen bij het nemen van de regie voor succes.

Follow

iedereen heeft het vermogen om te veranderen en te kiezen. Het hangt er alleen vanaf of je op zoek gaat naar bewijs waarom het niet kan, of dat je er vol voor gaat.

Expertise

Mijn doel is vooral mensen te inspireren en uit te dagen. Groei staat hierbij voorop. Mijn middelen zijn; training, coaching en sparringspartner.

Automotive
Consultancy
Financiële dienstverlening
Groothandel
Industrie
IT
Management
Sales
Zakelijke dienstverlening

Mijn publicaties

Volg mij op LinkedIn en lees vrijblijvend mijn publicaties, updates en inzichten.

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.