Profile
De expert

Mark Booy

Senior trainer \| personal coach \| veranderaar \| inspirator \| motivator.

Naast mijn talent om uitstekend te communiceren, ben ik een fantasierijke en creatieve visionair en voor veel mensen een bron van inspiratie. Ik ben nieuwsgierig, alert en begrijp liever dan dat ik oordeel en ik krijg een constante dosis energie van de omgang met andere energieke mensen die ik coach of train. “Empowerment” Mijn plezier in het leven en in trainen/coachen werkt vaak aanstekelijk voor anderen en maakt het mogelijk om aan de hand van mijn creativiteit, inspiratie en motivatie meer ideeën, mogelijkheden en plannen voort te brengen tijdens de training.

Follow

You were born to succeed so never give up!

Expertise

Mijn vermogen om het beste uit mensen te halen is één van mijn meest herkenbare specialiteiten waarbij enthousiasme, spontaniteit een verfrissende en motiverende bijdrage levert aan het trainingsproces.

Consultancy
Groothandel
IT
Management
Retail
Sales
Uitzendbranche
Zakelijke dienstverlening

Mijn publicaties

Volg mij op LinkedIn en lees vrijblijvend mijn publicaties, updates en inzichten.

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.