Profile
De expert

Paul van Winden

Salestrainer

Ik heb meerdere jaren ervaring in verkoopfuncties opgedaan en geef als trainer mijn liefde voor effectieve communicatie en persoonlijke groei door.

Follow

Believe Stronger - Think Bigger - Move Faster

Expertise

Ik leef me makkelijk in, kan goed de uitdagingen van mijn trainees nabootsen. Dat maakt mijn trainingen zeer praktijk- en resultaatgericht.

IT
Retail
Sales
Telecom
Zakelijke dienstverlening

Mijn publicaties

What’s in it for Me?
06-10-2020

What’s in it for Me?

Dat is wat menig verkoper zich afvraagt. Met andere woorden wanneer krijg ik succes! In hoeverre herken jij daarbij jezelf in het volgende verloop van een acquisitietraject?...

Lees meer

Volg mij op LinkedIn en lees vrijblijvend mijn publicaties, updates en inzichten.

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.