Profile
De expert

Richard van der Vis

Adviseur & Trainer

Succesvolle veranderingen worden veroorzaakt door mensen, ongeacht het type verandering. De menselijke gedragingen gaan boven opvattingen. Mijn expertisegebied is het gedrag te expliceren waardoor verandering mogelijk wordt. Wie wilt dat alles hetzelfde blijft moet namelijk bereid zijn te veranderen.

Follow

“Ik maak de commerciële bedrijfsvoering effectiever door individueel leiderschap.”

Expertise

Mijn aanpak is ‘unleash your potential’. Persoonlijke doelstellingen als middel met betekenisgeving als resultaat. Mijn werkterrein is buiten de comfortzone vanwege het ontwikkelgebied in een cultuur van acceptatie en respect. Begrijp wat niet te veranderen is, de kracht is veranderen wat je niet kan accepteren. Wijsheid is het verschil hiertussen ontdekken.

IT
Management
Retail
Sales

Mijn publicaties

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.