Profile
De expert

Taco van der Sligte

Sales- en Management Trainer en Coach

Als zelfstandig ondernemer en trainer houd ik mij bezig op het gebied van gedragstrainingen, coaching, assessments en Practitioner Insights Discovery.

Follow

Waarom zou het antwoord interessant zijn als de vraag zonder interesse gesteld wordt? Stel mij die interessante vraag dan krijg jij een interessant antwoord!

Expertise

Ik help en begeleid bedrijven en personen individueel op sales en management niveau. Daarnaast geef ik inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van mijn deelnemers.

Automotive
Financiële dienstverlening
Management
Sales
Telecom
Uitzendbranche

Mijn publicaties

Volg mij op LinkedIn en lees vrijblijvend mijn publicaties, updates en inzichten.

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.