Profile
De expert

Thea van Grinsven

Trainer/coach/business improver

Als trainer en coach stimuleer ik succesvol mensen om aanwezige talenten te ontwikkelen én te benutten. Hierdoor verbeteren resultaten op individueel- en teamniveau. Energiekere en hechtere teams zorgen voor betere resultaten en meer plezier in het werk. Daar krijg ik energie van!

Follow

“alles wat je echt wilt bereiken ligt één stap buiten je comfortzone”

Expertise

Op authentieke, eerlijke en respectvolle wijze mensen laten zien welke talenten en vaardigheden zij in huis hebben en hoe dit potentieel (nog) beter benut kan worden, zowel in privé als zakelijk.

Consultancy
Financiële dienstverlening
Groothandel
Management
Onroerend goed
Retail
Sales
Uitzendbranche
Zakelijke dienstverlening

Mijn publicaties

Volg mij op LinkedIn en lees vrijblijvend mijn publicaties, updates en inzichten.

Experts van Kenneth Smit

Het leiden van een succesvolle expeditie vraagt kennis, ervaring en lef. Eigenschappen die onze experts graag in dienst stellen van jouw organisatie.

Wil jij met Kenneth Smit de top bereiken?

Maak gebruik van één van onze slimme scans en wij laten je weten hoe we
jouw organisatie commercieel kunnen laten excelleren.

Doe mee aan de nationale benchmark
Download benchmark rapport
Meer over onze werkwijze

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.