Expert in Sales Follow-up III: Return on Investment

Overtuig je klant op basis van opbrengst in plaats van kosten

Hoge marges en grote volumes bepalen het succes van een transactie. Tijdens de tweedaagse Follow-up training Return on Investment leer je klanten overtuigen op basis van opbrengst in plaats van kosten. Na deze intensieve training ben je in staat hogere prijzen te verkopen. Een geavanceerde verkooptraining voor gevorderden!

Onderwerpen in “Return on Investment”

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Maken van actieplannen in samenwerking met de klant.
  • Verkopen tegen hogere prijzen met de ROI methode.
  • Unique Selling Points (USP’s) leren ontdekken en via de ROI methode in orders omzetten.
  • Afsluittechnieken op het allerhoogste niveau.
  • Pencilselling en prijscalculaties op meerdere niveau’s en voor inkoopgroepen.
  • Het terugwinnen van verloren orders en/of verloren klanten.

Module structuur

Deze follow-up training wordt als één geheel aangeboden. De doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen de voorgaande training Omgekeerd Verkopen en deze sessie maakt de training zeer geschikt voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Het rendement van de training neemt hierdoor aanzienlijk toe.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners